Schoonmaak

Shine Cleaning Services werkt met vaste medewerkers die uw (lokale) medewerker inwerken en bij ziekte of verlof het werk tijdelijk overnemen. Hiermee bieden wij u altijd een bekend gezicht en niet steeds wisselende mensen. Voor elke regio hebben wij vaste (lokale) mensen in dienst. Alle medewerkers krijgen een gedegen instructie, gebaseerd op de gemaakte afspraken. Dit is een van de belangrijke peilers van de hoge kwaliteit die wij leveren. Deze aanpak wordt dan ook zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers werken volgens de taakomschrijvingen die op de takenkaart vermeldt staan. Iedere locatie kent haar initiële takenkaart waarin de specifieke wensen en de overige werkzaamheden schematisch zijn opgenomen. Deze kaarten worden met het logboek op een door u aangewezen plaats bewaard, doorgaans is dit ook de ruimte met schoonmaakmiddelen. Middels het logboek wordt het verloop bijgehouden zodat u altijd op de hoogte bent en blijft.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte op maat of bel direct 010 – 848 29 42

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Vrijblijvend offerte?

Wij adviseren u graag welke schoonmaakoplossingen het beste bij u past.