Shine Cleaning, Glashelder In Schoonmaak ...

Schoonmaak

- Shine Cleaning Services -

Schoonmaak

Een vast gezicht voor een vast resultaat

Achtergebleven stof in een hoekje, een vingervlek op een deurklink of nog één halve wc-rol. Het zijn zaken die onze schoonmakers direct opmerken. Schoonmaken is immers meer dan alleen het behandelen van grote oppervlaktes. Want een ruimte voelt pas echt schoon als er aandacht besteed is aan de details. En dat is de kracht van Shine Cleaning Services. Wij zijn er voor alle bedrijven die een écht schone bedrijfsruimte willen.

Uw eigen schoonmaker

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op een scala aan verschillende gezichten. Daarom werken we met vaste medewerkers. Ook werken we nieuwe medewerkers in door onze vaste krachten. Of ze nemen bij ziekte of verlof het werk tijdelijk over. Zo bent u verzekerd van een professional die uw bedrijf kent en een gedetailleerd schoonmaakplan voor uw locatie heeft. Onze medewerkers krijgen een uitgebreide instructie, gebaseerd op onze gezamenlijke afspraken. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen waar u naar verlangt: een schone omgeving zonder op- of aanmerkingen.

Takenkaart en logboek

Onze gezamenlijke afspraken leggen we vast in een takenkaart. Dit is de basis voor de schoonmaakdiensten van onze medewerkers. Elke locatie heeft een eigen initiële takenkaart, waarin we specifieke wensen en overige werkzaamheden beschrijven. We bewaren de kaarten met een logboek op een door u aangewezen plaats. Meestal is dit de ruimte waar ook de schoonmaakmiddelen liggen. Onze schoonmakers houden het logboek bij zodat u op de hoogte bent en blijft van onze diensten.

Wilt u ook standaard een schone ruimte? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via 010 – 848 29 42.

Vrijblijvende offerte

Wij adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 


    Schuiven naar boven
    ×