Over ons

Shine Cleaning Services heeft sinds de oprichting in 1999 een reputatie van betrouwbare partner opgebouwd in Rotterdam en omstreken. Wij richten ons uitsluitend en puur op de zakelijke markt. Met ons gediplomeerde en zeer gekwalificeerde collega’s zijn wij een middelgroot bedrijf wat innovatief – kwalitatief – milieuactief aan de top van het glazenwassers segment staat.

In opdracht van gebouwenbeheerders, woningbouwstichtingen, VVE verenigingen en multinationals zijn door ons bedrijf al vele diverse werkzaamheden verricht. Onze service bestaat uit een strakke organisatie, een correcte planning en betrouwbaar personeel. Daarnaast verzorgen wij met onze moderne apparatuur voor een zorgeloze en prijsvriendelijke uitvoering.

Shine Cleaning Service is gespecialiseerd in glasbewassing m.b.v. hoogwerkers, telescoop bewassing met het Tuckerpole systeem, schoonmaken, vloeronderhoud, gevelbehandeling, gevelreiniging en hogedrukreiniging in flats, gebouwen en kantoren. De bedrijfswagens zijn compleet uitgerust met osmose installatie en er wordt gewerkt met goedgekeurd klimmateriaal. Met het gebruik van eigen hoogwerkers verzorgen wij het complete onderhoud aan ramen en gevels.

Shine Cleaning Services hecht veel waarde aan het welzijn van de medewerkers. Niet alleen door het beschikbaar stellen van uiteraard de persoonlijke beschermingsmiddelen en ergonomisch materiaal. Wij beloven alleen wat waargemaakt kan worden, en leveren wat belooft is. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden maken wij gebruik van diverse soorten hoogwerkers, hogedrukapparatuur en wagens die voorzien zijn van een telescoopbewassingssysteem. Zo dragen wij bij aan uw SUCCES

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte op maat of bel direct 010 – 848 29 42

Vrijblijvend offerte?

Wij adviseren u graag welke schoonmaakoplossingen het beste bij u past.