Shine Cleaning, Glashelder In Schoonmaak ...

Over ons

- Shine Cleaning Services -

Wie wij zijn

Al sinds 1999 de zakelijke schoonmaker van Rotterdam en omstreken

Al sinds 1999 staan wij elke dag vol enthousiasme op om de zakelijke markt te voorzien van onze schoonmaakdiensten. We staan erom bekend dat we veel aandacht besteden aan de details en laten geen raam, hoek, reling of trap ongereinigd achter. Er zijn al genoeg schoonmaakbedrijven die ‘voor het oog schoonmaken’. Daarom doen wij het anders. Bij Shine Cleaning Services dagen we onszelf elke dag uit om het nog beter te doen. En dat ziet u.

Handmatig geeft het beste resultaat

Kwaliteit. Het is een begrip waar wij ons elke dag hard voor maken. Door de jaren heen hebben we onze eigen methodes ontwikkeld waarvan we overtuigd zijn dat we de beste kwaliteit kunnen bieden. We onderscheiden ons doordat wij nog op de ouderwetse manier te werk gaan. We voeren het merendeel van het werk namelijk nog handmatig uit. Door op deze wijze schoon te maken, kunnen we u de garantie bieden van een smetteloze bedrijfsruimte.

Onze specialismes

Het is ons doel om al uw schoonmaakzaken uit handen te nemen. Zo houdt u tijd over voor uw core business. En beter nog: kunnen wij laten zien waar wij goed in zijn. Schoonmaken gaat verder dan glasbewassing of een doekje over een bureau halen. Hoe cliché het ook klinkt, het zijn de details die verschil maken. Het bijvullen van wc-rollen, het exacte onderhoud aan een vloer of het verwijderen van groene aanslag op uw gevel. Wij merken het op en besteden er aandacht aan. U kunt bij ons terecht voor glasbewassing, schoonmaak, gevelreiniging en vloeronderhoud.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via 010 – 848 29 42.

Vrijblijvende offerte

Wij adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 


    Schuiven naar boven
    ×