Vloeronderhoud

Ook op het gebied van vloeronderhoud is Shine Cleaning Services een goede keus. Kennis van zaken gecombineerd met expertise in andere onderdelen van schoonmaak en onderhoud zorgen ervoor dat wij voor ieder bedrijf een betrouwbare partner zijn.

Een vloer is onderhevig aan vervuiling en slijtage wat gevolgen heeft voor de uitstraling en duurzaamheid van een vloer. Door uw vloeren goed en planmatig te onderhouden kunnen vloeren langer behouden blijven. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat uw vloer de uitstraling en levensduur krijgt die het verdiend. Een veel toegepaste vloer is linoleum. De goede reputatie van linoleum heeft het vooral te danken aan de onslijtbaarheid. Linoleum kan, mits goed onderhouden, tenminste twintig jaar mee. Voor het onderhoud van linoleum zijn er verschillende mogelijkheden. Wij hebben de perfecte kennis van het reinigen van elke vloer.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte op maat of bel direct 010 – 848 29 42

 

Vloeronderhoud Rotterdam

Vrijblijvend offerte?

Wij adviseren u graag welke schoonmaakoplossingen het beste bij u past.