Shine Cleaning, Glashelder In Schoonmaak ...

Vloeronderhoud

- Shine Cleaning Services -

Vloeronderhoud

Door onze kennis gaat uw vloer langer mee

Net als bij u thuis, vraagt ook de zakelijk vloer om een eigen schoonmaakroutine. Door het op de juiste manier te laten behandelen, verlengt u de levensduur van de vloer. Wat voor type vloer u ook heeft, dankzij jarenlange ervaring en kennis weten we exact welk onderhoud we moeten plegen.

Planmatig onderhoud

Een zakelijke vloer heeft veel te verduren. Vervuiling en slijtage verminderen de uitstraling en de duurzaamheid van een vloer. Kies daarom voor planmatig onderhoud om te zorgen dat uw vloer zo lang mogelijk optimaal blijft. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd om elke ondergrond te behandelen zoals de fabrikant het voorschrijft. Het resultaat? Een vloer die jarenlang netjes blijft en functioneert zoals het zou moeten.  

Linoleum en andere vloeren

Linoleum wordt veel in de zakelijke markt toegepast. Het is immers een onslijtbare vloer die wel 20 twintig jaar meegaat. Maar het schoonmaken ervan, vraagt specifieke ervaring. Zo kan een verkeerd gekozen reinigingsmiddel de beschermlaag aantasten. Dit zorgt voor een onverzegelde vloer, waardoor de vloer aangetast wordt. Dit heeft invloed op de levensduur. Wij werken daarom met vaste leveranciers en schoonmaakmiddelen en weten exact welke middelen we waarvoor gebruiken. Een gietvloer, tegelvloer, beton, fabrieksvloer of tapijt? Wij zijn er voor u.

Benieuwd hoe wij uw vloer onderhouden? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via 010 – 848 29 42.

Vrijblijvende offerte

Wij adviseren u graag welke vloeronderhoud oplossing het beste bij u past.

 


    Schuiven naar boven
    ×