Shine Cleaning, Glashelder In Schoonmaak ...

glasbewassing

- Shine Cleaning Services -

Glasbewassing

Streeploze en glasheldere ramen

Schoon betekent écht schoon. Geen strepen, geen achtergebleven vlekken of ander vuil. U wilt onbezorgd naar buiten kijken en een nette indruk achterlaten bij uw klanten of medewerkers. En daarvoor schakelt u ons in. Glasbewassing is het fundament van Shine Cleaning Services. Jarenlange ervaring en een oog voor perfectie zorgen voor het resultaat dat u verwacht. Schone, streeploze en glasheldere ramen.

Lastig bereikbare ramen

Soms heeft een gebouw geen voorzieningen voor glasbewassing. Als de werkhoogte het daarnaast niet toelaat om op traditionele wijze aan de slag te gaan, dan bedenken we een andere oplossing. We gebruiken in dat geval een telescoopbewassingsysteem of komen met een hoogwerker.

Osmosewater

Verwacht van ons de beste kwaliteit: elke bedrijfswagen is logischerwijs uitgerust met een complete osmose-installatie. Dit systeem zorgt voor zuiver water; zonder kalk en zonder andere mineralen. Hierdoor blijven er geen waterdruppels op het raam achter. Dat zorgt voor streeploze, schone en direct opgedroogde beglazing.  

Schoon én veilig

U ziet misschien een ingewikkelde klus, wij noemen het een interessante uitdaging. Elk gebouw heeft een specifiek karakter met gevarieerde beglazing en verschillende werkhoogtes. Aan ons de taak om dit volgens de geldende Arbowetgeving te reinigen. Ons draagbare klimmateriaal wordt periodiek gekeurd en we werken volgens de meest recente richtlijnen die in het Convenant Gevelonderhoud staan. Ook volgen onze medewerkers regelmatig cursussen binnen het SVS-instituut. Concreet betekent dat streeploze glasbewassing, op veilige wijze. Ongeacht de werkhoogte.

Wilt u ook glasheldere ramen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via 010 – 848 29 42

Vrijblijvende offerte

Wij adviseren u graag welke glasbewassingoplossing het beste bij u past.

 


    Schuiven naar boven
    ×