banner-schoonmaak

Schoonmaak

Shine Cleaning Services werkt met vaste medewerkers die uw (lokale) medewerker inwerken en bij ziekte of verlof het werk tijdelijk overnemen. Hiermee biedt Shine u altijd een bekend gezicht en niet steeds wisselende mensen. Voor elke regio heeft Shine (lokale) mensen in dienst. Alle medewerkers krijgen een gedegen instructie, gebaseerd op de gemaakte afspraken. Dit is een van de belangrijke peilers van de hoge kwaliteit die Shine levert. Deze aanpak wordt dan ook zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

De medewerkers van Shine werken volgens taakomschrijvingen welke staan vermeld op de takenkaart. Iedere locatie kent haar initiële takenkaart waarin de specifieke wensen en de overige werkzaamheden schematisch zijn opgenomen. Deze kaarten worden met het logboek op een door u aangewezen plaats bewaard, doorgaans is dit ook de ruimte met schoonmaakmiddelen. Middels het logboek wordt het verloop bijgehouden zodat u altijd op de hoogte bent en blijft.

helder in schoonmaak

helder in schoonmaak

Shine Cleaning Services

Shine Cleaning Services is een flexibele en betrouwbare partner met als uitgangspunt een toegewijde dienstverlener te zijn van schoonmaakdiensten en/of de glasbewassing. Door middel van het maken van heldere afspraken en de diensten door het eigen personeel uit te laten voeren, verwezenlijken wij onze doelstelling.

Vacature

Shine Cleaning Services kan altijd hard werkende gemotiveerde mensen gebruiken, lees meer

© Shine Cleaning Services 2013