banner-telescoopbewassing

Vloerreiniging

Ook op het gebied van vloeronderhoud is Shine Cleaning Services een goede keus. Kennis van zaken gecombineerd met expertise in andere onderdelen van schoonmaak en onderhoud zorgen ervoor dat Shine voor ieder bedrijf een betrouwbare partner is.

Een vloer is onderhevig aan vervuiling en slijtage wat gevolgen heeft voor de uitstraling en duurzaamheid van een vloer. Door uw vloeren goed en planmatig te onderhouden kunnen vloeren langer behouden blijven. De gespecialiseerde medewerkers van Shine zorgen ervoor dat uw vloer de uitstraling en levensduur krijgt die het verdiend. Een veel toegepaste vloer is linoleum. De goede reputatie van linoleum heeft het vooral te danken aan de onslijtbaarheid. Linoleum kan, mits goed onderhouden, tenminste twintig jaar mee. Voor het onderhoud van linoleum zijn er verschillende mogelijkheden. Shine heeft kennis van het reinigen van elke vloer.

vloerreiniging

Shine Cleaning Services

Shine Cleaning Services is een flexibele en betrouwbare partner met als uitgangspunt een toegewijde dienstverlener te zijn van schoonmaakdiensten en/of de glasbewassing. Door middel van het maken van heldere afspraken en de diensten door het eigen personeel uit te laten voeren, verwezenlijken wij onze doelstelling.

Vacature

Shine Cleaning Services kan altijd hard werkende gemotiveerde mensen gebruiken, lees meer

© Shine Cleaning Services 2013