banner-telescoopbewassing

Telescoopbewassing

In de afgelopen jaren is vanwege het valgevaar en de lichamelijke fysieke belasting het laddergebruik teruggedrongen tot een werkhoogte van 7,5 meter en bij uitzondering 10 meter. Boven deze werkhoogte is gebruik van een alternatief arbeidsmiddel noodzakelijk.

Het gebruik van een hoogwerker is vanwege de hoge kosten niet ten alle tijde rendabel om op deze methode de werkzaamheden te verrichtten.

Sinds 2002 maakt Shine Cleaning Services tevens gebruik van een telescoopbewassing systeem. Het systeem wordt in overleg met de opdrachtgever toegepast. Het telescoopbewassing systeem bestaat uit een borstel welke op een telescoop stok is bevestigd. Hiermee wordt het vuil los geborsteld. Het water dat hierbij omhoog getransporteerd wordt, spoelt het vuil weg en omdat er gebruik wordt gemaakt van puur water droogt het gevelglas streeploos op.

De kenmerken van deze methode zijn:

  • Werkhoogte tot 13,5 meter
  • Goedkoop alternatief
  • Grote bereikbaarheid
  • Werkt streep- en vlekloos
  • Geen gebruik van chemicali├źn (milieuvriendelijk)
  • Minder snellere vuilaanhechting (geen zeepfilm)

telescoopbewassing

telescoop-DSC_0450

Shine Cleaning Services

Shine Cleaning Services is een flexibele en betrouwbare partner met als uitgangspunt een toegewijde dienstverlener te zijn van schoonmaakdiensten en/of de glasbewassing. Door middel van het maken van heldere afspraken en de diensten door het eigen personeel uit te laten voeren, verwezenlijken wij onze doelstelling.

Vacature

Shine Cleaning Services kan altijd hard werkende gemotiveerde mensen gebruiken, lees meer

┬ę Shine Cleaning Services 2013