banner-glasbewassing

Glasbewassing

De medewerkers van Shine Cleaning Services hebben zeer veel ervaring op dit vakgebied. Deze activiteit vormt het fundament van Shine Cleaning Services. Ieder gebouw heeft zijn specifieke karakter en het is de taak en uitdaging van Shine om de werkzaamheden volgens de geldende Arbo regels te verrichten. Uiteraard wordt het te gebruiken draagbaar klimmateriaal periodiek gekeurd en werkt Shine volgens de meest recente richtlijnen welke zijn opgesteld in het Convenant Gevelonderhoud voor gebouwen.

Indien er geen voorzieningen aan het gebouw zijn aangebracht en de werkhoogte het niet toelaat om met traditionele wijze de werkzaamheden uit te voeren worden de werkzaamheden in overleg uitgevoerd middels het telescoopbewassing systeem of met een hoogwerker. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden zijn door de medewerkers van Shine cursussen gevolgd binnen SVS instituut en zijn ervaringen opgedaan.

  • glasbewassing-DSCF2315-slideshow.jpg
  • glasbewassing-DSCF2351-slideshow.jpg
  • glasbewassing-DSCF2467-slideshow.jpg

glasbewassing

Shine Cleaning Services

Shine Cleaning Services is een flexibele en betrouwbare partner met als uitgangspunt een toegewijde dienstverlener te zijn van schoonmaakdiensten en/of de glasbewassing. Door middel van het maken van heldere afspraken en de diensten door het eigen personeel uit te laten voeren, verwezenlijken wij onze doelstelling.

Vacature

Shine Cleaning Services kan altijd hard werkende gemotiveerde mensen gebruiken, lees meer

© Shine Cleaning Services 2013